Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 01 Ekim 2022 - 23:38 Yorum: 0

Giresun’da borsa ve odalarda seçim heyecanı yaşandı

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası, Bulancak ve Ticaret Sanayi Odası ve Giresun Ticaret Borsası'nda seçim heyecanı yaşandı.

Giresun’da borsa ve odalarda seçim heyecanı yaşandı

Giresun'da odalar ve borsa seçimleri gerçekleştirildi.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası, Bulancak ve Ticaret Sanayi Odası ve Giresun Ticaret Borsası'nda seçim heyecanı yaşandı.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen seçimlerde mevcut başkan Hasan Çakırmelikoğlu ile Nuh Demir yarıştı. 17 grupta 2 bin 400 seçmenden 1353 seçmenin oy kullandığı seçimlerde Hasan Çakırmelikoğlu 17 gruptan birinci çıkarak 997 oy alırken, Nuh Demir ise 17 grupta toplam 356 oy aldı.

Giresun Ticaret Borsası seçimlerinde de mevcut başkan Hamza Bölük ile Halil Ak'ın listesi yarıştı. 257 seçmenin bulunduğu Giresun Ticaret Borsası seçimlerinde 245 delege oy kullanırken, Hamza Bölük'ün mavi listesi 123, Halil Ak'ın beyaz listesi ise 121 oy alırken, 2 oy geçersiz, 1 zarfta boş çıktı. Çarşaf listeyle gidilen seçimde her iki listeden de çizilenler oldu.

Öte yandan Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası'nın seçimlerine ise Ali Fatoğlu başkanlığında tek listeyle gidildi. Yapılan seçimlerde Ali Fatoğlu'nun11 grupta 170 oy alarak yeniden meclis çoğunluğunu kazandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber