Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Temmuz 2014 - 18:03 Yorum: 0

İşportacılar'da bayram yoğunluğu

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da Ramazan Bayramı öncesi işportacılarda yoğunluk yaşanıyor. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar tezgahlarda yoğunluk oluşturdu. Aileleriyle...

İşportacılar'da bayram yoğunluğu

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da Ramazan Bayramı öncesi işportacılarda yoğunluk yaşanıyor. 

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar tezgahlarda yoğunluk oluşturdu. Aileleriyle çarşıya çıkanlar dükkanları ve işportacıları gezerek hem kendileri hem de çocukları için bütçelerine uygun alışveriş yapmaya çalışıyor.

Atatürk Caddesi'nde işportacılık yapan Ramazan İhsanlı, mesleğin babasından kendisine kaldığını söyledi.

Geçimini işportadan sağladığını anlatan İhsanlı, bayramların iş yoğunluğu açısından kendileri için fırsat olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Ramazan ve Kurban Bayramı gelince insanlar alışveriş yapıyor ama bizim satışlar artınca daha çok bayram yapıyoruz. Çünkü maddi durumu olmayan insanlar haftalık veya günlük alışveriş yapamıyor, sadece bayramdan bayrama yapıyor. Bizlerde toplumun bu kesimine hitap ettiğimiz için insanlar doğal olarak bize geliyor. Çünkü bizde fiyatlar oldukça uygundur. Vatandaşlar elbiseden, çikolataya kadar tüm bayram alışverişini bizden yapabilir." 

İhsanlı, Büyükşehir Belediye Zabıta Amirliği ekipleriyle, bazen yer konusunda sıkıntı yaşadıklarını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber