Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Aralık 2014 - 17:28 Yorum: 0

Karlıova'da hava kirliliği

BİNGÖL (AA) - Bingöl’ün Karlıova ilçesinde havaların soğumasıyla beraber kalorifer ve soba kullanımıyla hava kitliliğide arttı.Özellikle akşam saatlerinde soba ve kalorifer kazanlarının...

Karlıova'da hava kirliliği

BİNGÖL (AA) - Bingöl’ün Karlıova ilçesinde havaların soğumasıyla beraber kalorifer ve soba kullanımıyla hava kitliliğide arttı.

Özellikle akşam saatlerinde soba ve kalorifer kazanlarının yakılmasıyla ilçede dumandan geçilmediğini belirten vatandaşlar, ısınmada kullanılan kalitesiz kömürün dumana neden olduğuna dikkat çekti.

İlçede esnaflık yapan Kutbettin Sönmez, dumandan dolayı nefes almakta güçlük çektiklerini söyledi.

Kalorifer bacaları ve ateşçilerinin denetlenmesini isteyen Sönmez, "Kalorifer kazanları yakıldığında işyerimizin kapısını açamıyoruz, bu duman bizi ciddi derecede rahatsız ediyor. Bazen nefes alamaz duruma geliyoruz. Zaten slikozis hastasıyız nefes alma sorunumuz var, bide bu kazan yakıldığında perişan oluyoruz. Buna bir an önce çözüm bulmasını istiyoruz” diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber