Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Şubat 2022 - 11:09 Yorum: 0

Köyceğiz’de 111 farklı branşta kurs açıldı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Halk Eğitim Merkezinde ücretsiz kurslar açılmaya devam ederken, bu yıl 111 farklı branşta 4 bin 67 kursiyer eğitim alıyor.

Köyceğiz’de 111 farklı branşta kurs açıldı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Halk Eğitim Merkezinde ücretsiz kurslar açılmaya devam ederken, bu yıl 111 farklı branşta 4 bin 67 kursiyer eğitim alıyor.

Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde açılan mesleki, sosyal-kültürel ve el sanatları kursları yoğun ilgi görüyor.

Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şinasi Çövüt, "Bu yıl 111 farklı branşta açılan kurslarda toplam 4 bin 67 kursiyer eğitim almaktadır. Halktan kurslara olan ilgi her geçen gün artıyor. Köyceğiz Halk Eğitimi Merkezi olarak sakin şehir ünvanlı şehrimize farkındalık kattığımızı düşünüyorum. Uygulamalı tiyatro, drama, halk müziği, ritim saz topluluğumuz, halk oyunları kurslarımızla ilçemizin sanat ve kültür faaliyetlerine damgamızı vuruyoruz. Durgun Su Kano'da, Taekwondo'da milli antrenörlerimiz, hentbol, voleybol, futbol, tenis, masa tenisi ve benzeri sportif kurslarımızla hem öğrencilere hem de yetişkinlere sağlıklı yaşam için katkı sunuyoruz. Yine iş sağlığı ve güvenliği, ilkyardım kurslarımızla işletmelerde çalışan vatandaşlarımıza büyük fayda sağlıyoruz. El Sanatları, Giyim Teknolojileri, Seramik ve Cam Teknolojisi, Çini gibi kurslarımız kursiyerlerimizin aile bütçelerine ek kazanç olarak dönüyor. Yakın bir zamanda Emlak Danışmanlığı kursunu da açıyoruz." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber