Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:55 Köy çocukları kendi yaptıkları topaçlarla yarıştı08:54 Taş evlerin sis bulutları arasında kartpostallık manzarası hayran bıraktı08:49 Nemrut’ta Mayıs’ta bile kar kalınlığı 5 metreyi buluyor08:33 Tekvando Milli Takımı Avrupa Tekvando Şampiyonasında tüm madalyalara talip08:15 Göçmen kaçakçılığı organizatörlerine karşı “Kalkan-21” operasyonu: 16 şüphe...06:25 Çameli Belediyespor şampiyonluk yolunda ilerliyor06:18 Çorum’da silahlı ve bıçaklı kavga: 1 yaralı02:35 1 Mayıs’ta polise mukavemet gösteren 38 şüpheli tutuklandı02:27 Kontrolden çıkan otomobil Kızılırmak’a uçtu: 3 yaralı02:20 Bakan Tunç: “İstanbul’da 1 Mayıs gösterileri nedeniyle 65 kişi gözaltına al...02:19 İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde taşkınlık yaparak polise muk...01:46 Isuzu servis otoparkında yangın: Alev alev yanan 15 araçtan geriye iskeletl...01:34 Bingöl’de otomobil ata çarptı: Kazada 1 kişi hayatını kaybetti00:37 Ardahan’da Mayıs ayında kar sürprizi00:09 “Dur” ihtarına uymayarak tarlaya kaçan otomobilden 19 bin adet uyuşturucu h...00:07 Kayseri’de ’Huzur 38’ uygulaması yapıldı00:06 Kütahya’da uyuşturucu ticareti şüphelisi 1 kişi tutuklandı00:05 Hemzemin geçitten geçmeye çalışan kamyonete tren çarptı: 1 ağır yaralı23:59 Kızını öldürmeye teşebbüs eden suç makinesi yakalandı23:49 Hamas: “İsrail saldırıları sürdürmekte ısrar ederek anlaşmaya varılmasını e...
Yerel 23 Eylül 2019 - 11:53 Yorum: 0

TESKİ Yatırım ve Proje Toplantısı gerçekleştirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Plan Proje Dairesi ile Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlıklarında...

TESKİ Yatırım ve Proje Toplantısı gerçekleştirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Plan Proje Dairesi ile Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlıklarında devam eden ve gerçekleşecek olan proje ve yatırımlar hakkında bilgi aldı.

TESKİ Genel Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen sunumda Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları; Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre ile daire başkanları ve şube müdürleri yer aldı.

İl genelinde devam eden ve hayata geçirilecek olan yatırım ve projelerin ele alındığı toplantıda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Fatih Başaran ile Plan Proje Dairesi Başkanı Recep Çalı, katılımcılara yaptıkları sunum ile bilgiler verdiler.

"Halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz"

Yapılan değerlendirmeler ve karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunulmasının ardından sona eren toplantı hakkında açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "11 ilçemizde sistemli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ Genel Müdürlüğü olarak, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gözeterek hareket ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarla ilgili düzenlediğimiz toplantılarımız da ihtiyaçların belirlenmesi hususunda büyük önem arz ediyor. Daha güzel ve yaşanılabilir bir Tekirdağ idealiyle çıktığımız bu yolda halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

TESKİ Yatırım ve Proje Toplantısı gerçekleştirildi

TESKİ Yatırım ve Proje Toplantısı gerçekleştirildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber