Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Nisan 2024 - 09:52 Yorum: 0

Yeşilay ve Kızılay’dan Rektör Çomaklı’ya ziyaret

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Yeşilay ve Kızılay Kan Merkezi temsilcileri ile bir araya geldi.Yeşilay Erzurum Şube Başkanı Emirhan Tanay ve ekibini kabul eden Prof. Dr. Ömer Çomaklı, “Ülkemizin ve dünyanın en öne...

Yeşilay ve Kızılay’dan Rektör Çomaklı’ya ziyaret

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Yeşilay ve Kızılay Kan Merkezi temsilcileri ile bir araya geldi.
Yeşilay Erzurum Şube Başkanı Emirhan Tanay ve ekibini kabul eden Prof. Dr. Ömer Çomaklı, “Ülkemizin ve dünyanın en önemli sorunlarından biri haline gelen bağımlılıkla mücadelede kamu kurumlarının, üniversitelerin, derneklerin, sivil toplum kuruluşlarının dayanışmayla ve ortak çalışmalarla hareket etmesi gerektiğine vurgu yaptığımız ziyarette, Yeşilay Erzurum Şubesi ile üniversitemiz arasında yürütülebilecek ortak çalışmalar ve eğitimler üzerine istişarelerde bulunduk. Tüm mücadelemiz, özellikle gençlerimizi bağımlılıktan kurtarmak ve her açıdan sağlıklı birer bireyler olmalarına vesile olmak.” diye konuştu.
Kan bağışı, sosyal projeler ve gençlik faaliyetleri için her zaman destek olduklarını belirten Çomaklı,, “Bundan da mutluluk duyduğumuz Kızılay’ın Doğu Anadolu Kan Merkezi Müdürü Dr. Abdullah Üzer ile ekibi ziyaretimize geldi. Ülkemizi kan dağıtımı ile birbirine bağlayan ve üniversite olarak da her daim kurulan kan bağışı stantlarına yoğun ilgi gösterdiğimiz Kızılay Erzurum ailesine başarı ve kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber